Styrk tiltrækningen hos attraktive kandidater

Har du styr på, hvordan du skal sælge og styrke din virksomheds evne til at tiltrække nye talenter?

Hvorfor skal medarbejdere vælge din virksomhed?

Hvad gør din virksomhed til en attraktiv arbejdsplads?

Som Nietzsche siger det; ”hvis du kender dit HVORFOR, kan du håndtere mange HVORDAN.

Konkurrencen om talenter er stor, og mange virksomheder må lede længe efter kompetente medarbejdere.

Ofte kan det måske virke som om, at de profiler du forsøger at få i tale, ikke finder vej til jeres dør eller at mulighederne ikke er attraktive nok. Mange kender sikkert også situationen, hvor man har ansat en medarbejder, som ikke falder til i organisationen. Der er bare ikke den her gode kemi mellem partnerne. Muligvis er der mismatch i virksomhedens og kandidaternes ”hvorfor”. 

”Hvorfor” skal i denne sammenhæng forstås om motivation, passion og drive – altså årsag til eksistens!

Kort sagt er det essentielt at virksomhederne ved hvem de er, baseret på deres ”hvorfor”, - hvor de er unikke, og hvilke medarbejdere vil de være noget for. Forsøger man at være noget for alle, ender man som regel med at være ”intet” for mange. I kampen om talenterne må du arbejde bevidst med din ”målgruppe”. 

 

Er din medarbejderstrategi italesat?

Din medarbejderstrategi bør være lige så gennemtænkt og velskrevet, som din marketingsstrategi. I talentjagten får man én chance, så det handler i høj grad om at være autentisk og troværdig, og  I skal kunne stå på mål for det I siger, viser og lover.

Jeg kortlægger og markedsfører dine ”salgsargumenter”, så du lettere får de rette kandidater i tale. Jeg skaber den røde tråd gennem medarbejderens (arbejds-)livscyklus over temaer som karriereudvikling, belønningssystemer, arbejdsmiljø osv.

Kortere vej til talenterne!
kontakt os