“Som en mindre software virksomhed i vækst, er en af vores største udfordringer at tiltrække og fastholde kvalificerede ressourcer til at indfri vores vækstmål samt vore kunders efterspørgsel.

Gennem vores samarbejde med Helle, har vi, på kort tid, kunne tiltrække særdeles kompetente og forretningskritisk talenter til centrale positioner i organisationen, som er nødvendige for at sikre vores fortsatte ekspansion.

Helle har et udviklet talent for at se det gode match mellem kandidaternes potentiale og virksomhedens udviklingsmuligheder. Hun evner at tænke kreativt i processen med at få attraktive medarbejdere i tale, og har på kort tid, kunne præsentere os for højtkvalificerede profiler.

Helle har en essentiel forståelse for vores virksomhedens kultur og fundamentet for vores medarbejder DNA. Ydermere besidder Helle et godt øje for, hvad der skal til for at tiltrække og fastholde den enkelte medarbejder både på kort og langsigt.

Gennem samarbejdet med Helle, har vi fået en effektiv og professionel rekruttering- og sparringspartner, der har vores og kandidaternes interesser i høj-sæde.

Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Helle, hvis du/I har brug for en målrettet ressource til rekruttering af kompetente medarbejdere”.

Acubiz, Lars de Nully, CEO