Find passionen og talentet, og skab nye udfordringer
  • Er du bevidst om, hvilke grundlæggende behov og motiv, der driver dig i jobbet?
  • Har du en rolle, der udfordrer og motiverer dig på den optimale måde?
  • Sidder du i en stilling, hvor du dagligt leverer den bedste version af dig selv?

Hvis ikke, kan jeg hjælpe dig tilbage på sporet eller hjælpe dig med at få sat ord og retning på dit drømmejob.

Vær bevidst om dine behov og motiver i jobbet

Et talent bygger på dine personlige egenskaber, egne erfaringer og dit værdigrundlag.

Et meningsfuldt og berigende job handler i høj grad om, hvorvidt du bliver anerkendt og værdsat for det du gør, kan og tror på.

Altså om du bruger dit talent og din indsats, så du får opfyldt dit grundlæggende behov og motiv på en givende måde. For at nå hertil forudsætter det, at du er bevidst om dit unikke talent samt hvilke af dine behov og motiver, der ligger under.

Det hjælper dig med at udvikle dit potentiale og synliggøre dine personlige kompetencer og styrker. Så du får det bedste afsæt for at træffe de rette valg i forhold til jobfunktion, organisation og virksomhed.

Hav fokus på dine personlige værdier

I jagten efter nye karrieremål og udfordringer er det vigtigt at tage afsæt i dig som et helt menneske og de grundlæggende værdier du prioriterer højt i livet.

Derved sikrer du, at du får de optimale forudsætninger at skabe værd – både for arbejdspladsen og dig personligt. Og at I har samme forventning til indsats og belønning.

Derfor er det centralt at kigge på dine grundlæggende værdier som beslutningsværkstøj, hvorpå du kan udleve dine talenter og kompetencer. Således at du vælger en arbejdsplads og rolle, som er forenelig med dine personlige værdier og livsstil.

Er du lige der i jobbet, hvor du trives bedst?

Den optimale arbejdsglæde ligger i den rigtige balance mellem at have kompetencer nok til trygt at tage den næste udfordring, og så samtidig luft til at tilegne sig nye kompetencer og færdigheder.

Det handler om at tage de muligheder og udfordringer livet giver os. Til tider må du selv tage initiativ til at skabe den forandring, der skal til. Vel viden at du måske må forlade den trygge base for en stund.

Gennem et coaching forløb hjælper jeg dig med at (gen)finde din passion og dit unikke talent. Sammen kortlægger vi rammen for dit personlige ”hvorfor”, og hvor du sætter dig selv bedst i spil i forhold til nuværende eller kommende arbejdsgivere.