Ledig stilling: Projektkonsulent til Groupcare

Human Power søger på vegne af Groupcare en erfaren Projektkonsulent.

Når Danmarks største medlemsorganisationer og –foreninger skal hverve flere medlemmer eller sikre sig opbakning i baglandet er Groupcares systemer som regel involveret. Nu søger vi en erfaren konsulent til vores leveranceteam.

Vores kunder og vores mission

Vores kunder er mere kendte end de fleste. De fylder meget både i pressen og i danskernes hverdag og bevidsthed. Flere af dem har et stærkt politisk fokus og kæmper benhårdt for at fremme deres sager i offentligheden – og i kulissen. Groupcare er i dag den største leverandør af systemer til de politiske partier og har kunder i både Danmark, Sverige og Norge.

Groupcares mission er klar; vi vil give de medlemsorganisationer, der handler med os et stærkere forretningsgrundlag via vores systemer, og vi vil sikre læring mellem organisationerne i et nordisk perspektiv. Vores udgangspunkt er altid organisationernes hverdag.

Dig og din funktion

Det skal du hjælpe os med at opnå, og derfor skal du besidde indgående kendskab til medlemsorganisationer for sammen med dit team at understøtte vores målsætning. Vores rådgivningsopgaver kredser ofte omkring sociale medier og web, så erfaring og flair indenfor dette område skal være en naturlig del af dit DNA.

Som konsulent hos Groupcare får du efterhånden ansvaret for din egen hverdag, og du skal sammen med dit team rådgive om og indføre nye systemer hos vores kunder. Du styrer opgaverne gennem rettidig planlægning og løbende monitorering og sikrer sammen med dit team, at vi leverer den bedste rådgivning og løsning. Arbejdsformen er uformel, og du kommer til at indgå i et hold af kompetente kolleger med god mulighed for at udvikle dit talent via kontinuerlig faglig sparring og procesforbedring i vores leverancegruppe.

Dine kompetencer

 • Du har indgående erfaring fra foreningsverdenen – som medarbejder, konsulent, rådgiver el. lign.
 • Du kan lide at udarbejde dokumentation på baggrund af løsninger.
 • Du er en haj til dokumentation i samspil med kunder og ser dette som en essentiel opgave i alle projekter.
 • Du har teknisk flair og gerne praktisk erfaring med SQL, .Net og MS Report.
 • Du har kompetencerne til at foretage en infrastrukturanalyse som en del af et kundeprojekt.
 • Du har gerne erfaring med konvertering af data og udarbejdelse af nye datamodeller.
 • Du trives i samspillet mellem dit team, vores kunder og forretningsforståelse, og formår at få projekternes mange delelementer til at fungere godt sammen i helhedsløsninger.
 • Du tager ejerskab for opgaverne og træffer beslutninger, der sikrer, at de aftalte leverancer leveres inden for aftalte budgetter og deadlines.
 • Du har formodentlig en videregående uddannelse med dansk- og engelskkundskaber på højt niveau i skrift og tale.
 • Du kan samarbejde med krævende kunder og kloge kolleger – og bliver en time ekstra, hvis opgaven kræver det.
 • Er dit netværk stort nok til, at du får adgang til de attraktive kandidater?
 • Investerer du nok tid og ressourcer i at finde den ideelle kandidat?
 • Sikrer du dig et fyldestgørende billede af, hvem du søger på kort og lang sigt?

Skal vi bane vejen frem sammen?

Måske skal du være med til at forme vejen mod Groupcares vision? Vi vil nemlig være de foretrukne rådgivere til at styrke forretningen i medlemsorganisationer i Norden ved at skabe sammenhæng imellem it- og webinfrastruktur og den organisatoriske virkelighed, og vi vil have nogle af de bedste kerneprodukter til det. Vi arbejder med rådgivning, medlems- og kontingentsystemer, kursus- og konferencesystemer, ESDH-løsninger samt Community- og webløsninger. Systemer, der alle styrker administration, dialog, samarbejde, vidensdeling og medlemskommunikation.

Du kommer til at arbejde i vores store åbne kontor i Schillerhuset på Nannasgade 28, når du ikke er ude og rådgive og projektlede hos vores kunder, der blandt mange andre tæller DI, Venstre, SF, Uddannelsesforbundet, Ungdomsskoleforeningen og Dansk Camping Union i Danmark.

Lyder overstående som noget for dig, så skriv en kort ansøgning med CV hurtigst muligt, og send det til Human Power, som varetager rekrutteringsprocessen, på mailadressen helle@human-power.dk.

Mærk venligst ansøgningen ”Projektkonsulent” i emnefeltet.

Startdato: Snarest muligt.