“Helle har været en del af vores virksomhed DIBS i en forandringsperiode, hvor vi har sammenlagt de nordiske backoffice funktioner og opbygget en ny nordisk organisation med flere nye arbejdsfunktioner i takt med vækst og effektivisering.

Hun har varetaget opbygning af vores nordiske HR afdeling og har håndteret:

  • Rekruttering
  • Fastholdelse
  • Udvikling
  • Afvikling

Via vores aftale med Helle og Human Power har vi været i stand til løbende at justere vores HR indsats i takt med vores behov. Denne fleksibilitet hos Helle har været en stor fordel for virksomhed. Hun er pålidelig og tager ansvar, for de opgaver hun varetager både som del af virksomheden og på egen hånd. Hendes høje arbejdsindsats samt professionelle kvalifikationer gør, at jeg har kunnet vide mig sikker på, at hendes rådgivning og udvikling af den nye HR afdeling altid har været den bedste.

Med Helle har vi oplevet en ekstern ressource, som i særlig grad har en evne og et engagement til at indgå i vores virksomhed på lige fod med vores fastansatte medarbejdere, og det er min oplevelse, at vores medarbejdere ikke tænker over, at HR funktionen er outsourcet. Helles gode interaktions og kommunikationsfærdigheder gør, at hun let tilpasser sig nye arbejdsmiljøer samt kollegaer, og hun har altid givet et positivt bidrag til teamet.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Helle, og jeg vil ikke tøve med at anbefale hende til andre. Helle har i særdeleshed gjort vores HR afdeling til hvad den er i dag, og jeg ønsker hende alt det bedste i fremtiden”

DIBS Payment Service AB, Eric Wallin,VD