Om Human Power

At vælge den rigtige HR Partner handler i første omgang om gensidig tillid og grundlæggende kemi. Derefter naturligvis om frugten af samarbejdet, den rigtige kandidat eller det rette karriereskridt.

Her kan du læse om de værdier, der udgør kernen i filosofien omkring forretningskonceptet. Og hvad jeg mener, der danner fundamentet for gensidig succes.

En solid forretningsforståelse

Som rekrutteringspartner er jeg for en tid en del af din HR-afdeling. Det stiller krav, at jeg hurtigt sætter mig ind i din forretning, kultur og jeres DNA. Således at jeg er i stand til at vurdere det optimale match mellem jer og kandidaten.

Derfor er det en forudsætning, at jeg har en god bred forretningsforståelse, en naturlig indlevelsesevne til forskellige kulturer og brancher samt en dybtliggende menneskelig forståelse.

Et godt netværk er alfa og omega

Evnen til at skabe adgang til egnede kandidater er en afgørende faktor for et vellykket procesforløb.

Den position opnås kun ved at have en oprigtig interesse og en ægte forståelse for andre mennesker. Ligeledes forpligter det mig til at fastholde og udvikle vores netværk og bidrage aktivt til, at alle parter opnår værdi af relationen.

Et veldokumenteret procesforløb

Tiden er ofte en knap ressource i et rekrutteringsforløb.

En veldokumenteret proces hjælper til at styre kommunikationen og partnernes forventninger gennem hele forløbet. Sådan sikrer jeg konstant fremdrift, og at alle interessenter har den nødvendige indsigt til at træffe de rette beslutninger.

Derved udnytter vi tiden optimalt.

En åben og ærlig dialog

At være i stand til at vurdere det optimale match mellem klient og kandidat kræver, at jeg, som rekrutteringspartner, har en veludviklet evne til at forstå behov og motiv. Derfor er det centralt at både klient som kandidat føler sig set, hørt, og ikke mindst forstået, og at jeg også opfanger det usagte og får det belyst.

Herigennem opnår alle fælles forståelse af situationen, udgangspunktet og forventningerne.

Et højt etisk og moralsk kodeks

At indgå i en dialog om karriere, udfordringer og målsætninger er en stor og beslutning, der kræver gensidig tillid og respekt.

Gennem denne dialog inviteres der ind i et univers, hvor forretningsplaner, karriereønsker, mål og drømme for fremtiden italesættes, hvor man afprøver kompetencer og udforsker personligheder. Det forpligter naturligvis til, at denne viden og tillid forvaltes med respekt og fortrolighed.

Derfor bygger vores forretningskoncept på et højt etisk og moralsk kodeks, der sikrer alle parter fortrolighed i hele processen.

Læs her, hvad mine kunder fortæller om samarbejdet med Human Power

Om HR Partneren

Hos Human Power hjælper jeg virksomheder og medarbejdere med at udvikle talentet og udnytte potentialet.

Jeg ser på det hele menneske og den samlede organisation, og jeg har fokus på, hvad der skal til for at få arbejdsglæde, udvikling og motivation i højsæde.

Derfor er det essentielt for mig at bidrage til at skabe rammer og muligheder, hvor engagement, trivsel og udvikling får plads til personlig og fælles udfoldelse. Det er min ambition at synliggøre de rammer, hvor drømme og muligheder kan ses og mærkes, og hvor mål og vækst er forankret i et realistisk og meningsfyldt billede af virkeligheden.

Det er i krydsfeltet mellem muligheder og udfordringer, at drømme og livskvalitet opstår – og det vil jeg gerne være med til at udfolde.

Personligt har jeg mere end 15 års erfaring som headhunter og matchmaker i IT-branchen, og jeg har tidligere haft jobs som uddannelses- og salgschef i flere softwarevirksomheder.

Jeg har således solid erfaring med at matche kandidaters potentiale med virksomhedens udviklingsmuligheder.

Her udover driver jeg også virksomheden My Perfect Match, hvor jeg introducerer seriøse singler for hinanden.

Helle Jensen
Headhunter og Matchmaker

Om Human Power

At vælge den rigtige HR Partner handler i første omgang om gensidig tillid og grundlæggende kemi. Derefter naturligvis om frugten af samarbejdet, den rigtige kandidat eller det rette karriereskridt.

Her kan du læse om de værdier, der udgør kernen i filosofien omkring forretningskonceptet. Og hvad jeg mener, der danner fundamentet for gensidig succes.

En solid forretningsforståelse

Som rekrutteringspartner er jeg for en tid en del af din HR-afdeling. Det stiller krav, at jeg hurtigt sætter mig ind i din forretning, kultur og jeres DNA. Således at jeg er i stand til at vurdere det optimale match mellem jer og kandidaten.

Derfor er det en forudsætning, at jeg har en god bred forretningsforståelse, en naturlig indlevelsesevne til forskellige kulturer og brancher samt en dybtliggende menneskelig forståelse.

Et godt netværk er alfa og omega

Evnen til at skabe adgang til egnede kandidater er en afgørende faktor for et vellykket procesforløb.

Den position opnås kun ved at have en oprigtig interesse og en ægte forståelse for andre mennesker. Ligeledes forpligter det mig til at fastholde og udvikle vores netværk og bidrage aktivt til, at alle parter opnår værdi af relationen.

Et veldokumenteret procesforløb

Tiden er ofte en knap ressource i et rekrutteringsforløb.

En veldokumenteret proces hjælper til at styre kommunikationen og partnernes forventninger gennem hele forløbet. Sådan sikrer jeg konstant fremdrift, og at alle interessenter har den nødvendige indsigt til at træffe de rette beslutninger.

Derved udnytter vi tiden optimalt.

En åben og ærlig dialog

At være i stand til at vurdere det optimale match mellem klient og kandidat kræver, at jeg, som rekrutteringspartner, har en veludviklet evne til at forstå behov og motiv. Derfor er det centralt at både klient som kandidat føler sig set, hørt, og ikke mindst forstået, og at jeg også opfanger det usagte og får det belyst.

Herigennem opnår alle fælles forståelse af situationen, udgangspunktet og forventningerne.

Et højt etisk og moralsk kodeks

At indgå i en dialog om karriere, udfordringer og målsætninger er en stor og beslutning, der kræver gensidig tillid og respekt.

Gennem denne dialog inviteres der ind i et univers, hvor forretningsplaner, karriereønsker, mål og drømme for fremtiden italesættes, hvor man afprøver kompetencer og udforsker personligheder. Det forpligter naturligvis til, at denne viden og tillid forvaltes med respekt og fortrolighed.

Derfor bygger vores forretningskoncept på et højt etisk og moralsk kodeks, der sikrer alle parter fortrolighed i hele processen.

Læs her, hvad mine kunder fortæller om samarbejdet med Human Power

Om HR Partneren

Hos Human Power hjælper jeg virksomheder og medarbejdere med at udvikle talentet og udnytte potentialet.

Jeg ser på det hele menneske og den samlede organisation, og jeg har fokus på, hvad der skal til for at få arbejdsglæde, udvikling og motivation i højsæde.

Derfor er det essentielt for mig at bidrage til at skabe rammer og muligheder, hvor engagement, trivsel og udvikling får plads til personlig og fælles udfoldelse. Det er min ambition at synliggøre de rammer, hvor drømme og muligheder kan ses og mærkes, og hvor mål og vækst er forankret i et realistisk og meningsfyldt billede af virkeligheden.

Det er i krydsfeltet mellem muligheder og udfordringer, at drømme og livskvalitet opstår – og det vil jeg gerne være med til at udfolde.

Personligt har jeg mere end 15 års erfaring som headhunter og matchmaker i IT-branchen, og jeg har tidligere haft jobs som uddannelses- og salgschef i flere softwarevirksomheder.

Jeg har således solid erfaring med at matche kandidaters potentiale med virksomhedens udviklingsmuligheder.

Her udover driver jeg også virksomheden My Perfect Match, hvor jeg introducerer seriøse singler for hinanden.

Helle Jensen
Headhunter og Matchmaker

Om Human Power

At vælge den rigtige HR Partner handler i første omgang om gensidig tillid og grundlæggende kemi. Derefter naturligvis om frugten af samarbejdet, den rigtige kandidat eller det rette karriereskridt.

Her kan du læse om de værdier, der udgør kernen i filosofien omkring forretningskonceptet. Og hvad jeg mener, der danner fundamentet for gensidig succes.

En solid forretningsforståelse

Som rekrutteringspartner er jeg for en tid en del af din HR-afdeling. Det stiller krav, at jeg hurtigt sætter mig ind i din forretning, kultur og jeres DNA. Således at jeg er i stand til at vurdere det optimale match mellem jer og kandidaten.

Derfor er det en forudsætning, at jeg har en god bred forretningsforståelse, en naturlig indlevelsesevne til forskellige kulturer og brancher samt en dybtliggende menneskelig forståelse.

Et godt netværk er alfa og omega

Evnen til at skabe adgang til egnede kandidater er en afgørende faktor for et vellykket procesforløb.

Den position opnås kun ved at have en oprigtig interesse og en ægte forståelse for andre mennesker. Ligeledes forpligter det mig til at fastholde og udvikle vores netværk og bidrage aktivt til, at alle parter opnår værdi af relationen.

Et veldokumenteret procesforløb

Tiden er ofte en knap ressource i et rekrutteringsforløb.

En veldokumenteret proces hjælper til at styre kommunikationen og partnernes forventninger gennem hele forløbet. Sådan sikrer jeg konstant fremdrift, og at alle interessenter har den nødvendige indsigt til at træffe de rette beslutninger.

Derved udnytter vi tiden optimalt.

En åben og ærlig dialog

At være i stand til at vurdere det optimale match mellem klient og kandidat kræver, at jeg, som rekrutteringspartner, har en veludviklet evne til at forstå behov og motiv. Derfor er det centralt at både klient som kandidat føler sig set, hørt, og ikke mindst forstået, og at jeg også opfanger det usagte og får det belyst.

Herigennem opnår alle fælles forståelse af situationen, udgangspunktet og forventningerne.

Et højt etisk og moralsk kodeks

At indgå i en dialog om karriere, udfordringer og målsætninger er en stor og beslutning, der kræver gensidig tillid og respekt.

Gennem denne dialog inviteres der ind i et univers, hvor forretningsplaner, karriereønsker, mål og drømme for fremtiden italesættes, hvor man afprøver kompetencer og udforsker personligheder. Det forpligter naturligvis til, at denne viden og tillid forvaltes med respekt og fortrolighed.

Derfor bygger vores forretningskoncept på et højt etisk og moralsk kodeks, der sikrer alle parter fortrolighed i hele processen.

Læs her, hvad mine kunder fortæller om samarbejdet med Human Power

Om HR Partneren

Hos Human Power hjælper jeg virksomheder og medarbejdere med at udvikle talentet og udnytte potentialet.

Jeg ser på det hele menneske og den samlede organisation, og jeg har fokus på, hvad der skal til for at få arbejdsglæde, udvikling og motivation i højsæde.

Derfor er det essentielt for mig at bidrage til at skabe rammer og muligheder, hvor engagement, trivsel og udvikling får plads til personlig og fælles udfoldelse. Det er min ambition at synliggøre de rammer, hvor drømme og muligheder kan ses og mærkes, og hvor mål og vækst er forankret i et realistisk og meningsfyldt billede af virkeligheden.

Det er i krydsfeltet mellem muligheder og udfordringer, at drømme og livskvalitet opstår – og det vil jeg gerne være med til at udfolde.

Personligt har jeg mere end 15 års erfaring som headhunter og matchmaker i IT-branchen, og jeg har tidligere haft jobs som uddannelses- og salgschef i flere softwarevirksomheder.

Jeg har således solid erfaring med at matche kandidaters potentiale med virksomhedens udviklingsmuligheder.

Her udover driver jeg også virksomheden My Perfect Match, hvor jeg introducerer seriøse singler for hinanden.

Helle Jensen
Headhunter og Matchmaker