Skærp rekrutteringen af kvalificerede kandidater
  • Er dit netværk stort nok til, at du får adgang til de attraktive kandidater?
  • Investerer du nok tid og ressourcer i at finde den ideelle kandidat?
  • Sikrer du dig et fyldestgørende billede af, hvem du søger på kort og lang sigt?

Det kan ofte være en lang og tidskrævende proces at udvide medarbejderstaben.

Under processen er det muligt, at du bliver udfordret på, om du egentlig selv har overblikket og distancen til at vurdere, hvem den rette medarbejder er, og ikke mindst om du har det optimale netværk til at skabe kontakt til relevante kandidater.

Rekruttering handler om netværk

Et jobopslag gør det ikke alene i dag – der skal et godt netværket og et solidt håndværk til!

I dag er det desværre ikke længere tilstrækkeligt at indrykke jobannoncer på diverse jobportaler. Det er i højere grad nødvendigt at gå mere målrettet og proaktivt til værks!

Som arbejdsgiver er du nødt til at vække interesse og nysgerrighed omkring din virksomhed hos mulige profiler, før de reelt er jobsøgende.

Og det kræver, at du har adgang til dem og er villig til at kontakte dem uopfordret.

Tiden er en begrænsende faktor

Tid er ofte en knap ressource i et rekrutteringsforløb – hvad enten det er den tid du, som arbejdsgiver, skal investere i processen, eller den tidsramme du er oppe imod hos en kvalificeret kandidat.

Der skal handles professionelt og målrettet!

Med en målrettet proces, kommer du sikkert i mål med de forretningskritiske rekrutteringer. Her er det vigtigt at have respekt og omtanke for hinandens tid og beslutningsgrundlag.

Vil du hurtigt og sikkert i mål med din næste rekruttering?

Mange økonomiske undersøgelser viser, hvor dyrt en fejlslået rekruttering er – både for virksomheden og den pågældende medarbejder. Det slider både på pengepungen og de menneskelige ressourcer.

Så det handler om at have overblik og styr på detaljerne.    

Human Power´s rekrutteringskoncept tager udgangspunkt i et gennemarbejdet procesforløb, der sikrer et frugtbart resultat.

Jeg kan hjælpe dig og din virksomheden gennem hele rekrutteringsprocessen fra kortlægning af ideel profil til tiltrækning, udvælgelse og ansættelse af den nye medarbejder.

Er du selv godt på vej, kan du også vælge at lade os assistere dig i en del af processen.

Har du allerede skabt kontakt til en egnet kandidat, kan Human Power give en ”second opinion” gennem specifikke personanalyser.

Jeg løser search og selection opgaver på alle organisatoriske niveauer og inden for alle stillingskategorier til et bredt udsnit af brancher.

Behov for en ekstra ressource!
Kontakt