Rekruttering af IT profiler

“Som en mindre software virksomhed i vækst, er en af vores største udfordringer at tiltrække og fastholde kvalificerede ressourcer til at indfri vores vækstmål samt vore kunders efterspørgsel.Gennem vores samarbejde med Helle, har vi, på kort tid, kunne tiltrække særdeles kompetente og forretningskritisk talenter til centrale positioner i organisationen, som er nødvendige for at sikre vores fortsatte ekspansion.

Helle har et udviklet talent for at se det gode match mellem kandidaternes potentiale og virksomhedens udviklingsmuligheder. Hun evner at tænke kreativt i processen med at få attraktive medarbejdere i tale, og har på kort tid, kunne præsentere os for højtkvalificerede profiler.Helle har en essentiel forståelse for vores virksomhedens kultur og fundamentet for vores medarbejder DNA. Ydermere besidder Helle et godt øje for, hvad der skal til for at tiltrække og fastholde den enkelte medarbejder både på kort og langsigt“.

Lars de Nully, CEO 

HR Chef, Interim

“Helle har været en del af vores virksomhed DIBS i en forandringsperiode, hvor vi har sammenlagt de nordiske backoffice funktioner og opbygget en ny nordisk organisation med flere nye arbejdsfunktioner i takt med vækst og effektivisering.

Hun har varetaget opbygning af vores nordiske HR afdeling og har håndteret:

Rekruttering | Fastholdelse | Udvikling | Afvikling

Via vores aftale med Helle og Human Power har vi været i stand til løbende at justere vores HR indsats i takt med vores behov. Denne fleksibilitet hos Helle har været en stor fordel for virksomhed. Hun er pålidelig og tager ansvar, for de opgaver hun varetager både som del af virksomheden og på egen hånd. Hendes høje arbejdsindsats samt professionelle kvalifikationer gør, at jeg har kunnet vide mig sikker på, at hendes rådgivning og udvikling af den nye HR afdeling altid har været den bedste.

Med Helle har vi oplevet en ekstern ressource, som i særlig grad har en evne og et engagement til at indgå i vores virksomhed på lige fod med vores fastansatte medarbejdere, og det er min oplevelse, at vores medarbejdere ikke tænker over, at HR funktionen er outsourcet. Helles gode interaktions og kommunikationsfærdigheder gør, at hun let tilpasser sig nye arbejdsmiljøer samt kollegaer, og hun har altid givet et positivt bidrag til teamet.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Helle, og jeg vil ikke tøve med at anbefale hende til andre. Helle har i særdeleshed gjort vores HR afdeling til hvad den er i dag, og jeg ønsker hende alt det bedste i fremtiden”.

Eric Wallin, CEO, DIBS Payment Services AB

Karriere coaching

“Nogen gange er det tid til forandring, og selvom det ikke er, så er det måske klogt engang imellem at stoppe karriere toget, og spørge sig selv, hvor det kører hen?
Er du nu sikker på det kører i den rigtige retning?

Jeg spurgte Helle Jensen fra Human Power, om hun kunne hjælpe med et sådant “service eftersyn”.

For mig var det rart at få en professionel sparringspartner som via modeller, tests og spørgsmål kunne hjælpe med at sætte ord på de faglige værdier, og det DNA der kendetegner mig.

Med Helle Jensens vejledning, fandt jeg ud af om jeg brugte mine kompetencer på det rigtige, og om der var andre muligheder hvor min passion kunne komme i spil. Jeg kan varmt anbefale et coaching forløb med Helle Jensen, men husk det kræver ærlighed, refleksion og arbejde fra dig selv.

Hvis du yder det, er Helle Jensens hjælp et stort skridt på den rigtige vej – det var for mig”

Privatperson, Country Manager