Interim RekrutteringspartnerEt jobopslag gør det ikke alene

I dag er det desværre ikke længere tilstrækkeligt at indrykke et stillingsopslag på jobportaler og de sociale medier, når du har behov for ekstra ressourcer.

De færreste ”klar-til-nyt-job”-kandidater er aktive og synlige på de sociale jobportaler. Derfor kræver det en ekstra indsats at nå helt ud i det reelle kandidatfelt.

Der skal gås mere målrettet og proaktivt til værks!

Fang dem, før de tager springet ud som jobsøgende

At søge nye udfordringer er en omfattende og ressourcekrævende proces for den enkelte. En beslutning kan være undervejs gennem en længere periode.

Det gælder derfor om at fange dem i det tidsrum, hvor de (igen) er utilfredse med chefen, blev forbigået, da det nye spændende projekt skulle besiddes, eller når arbejdsopgaverne er en lang gentagelse.

Det kræver et stykke opsøgende salgsarbejde, en jobpitch og en invitation til et uforpligtende kaffemøde, for at få skabt interessen hos dem, du har behov for at tiltrække.

Det kræver en direkte opfordring

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at foretage den opsøgende del for at tiltrække de kvalificerede kandidater. Og ofte når virksomheden selv kun ud til en lille brøkdel af netværket, og får derfor kun adgang til en spinkel del af det aktuelle kandidatfelt.

Den udadvendte og opsøgende fase trækker ofte på en anden kompetenceprofil, end den der typisk findes i en HR-funktion. Den traditionelle HR-rolle handler om at matche faglige kompetencer og personlighed til virksomhedens DNA.

For at stå stærkt skal nutidens HR-afdeling både håndtere aktiviteter som headhunting og matchmaking!

Benyt en interim Rekrutteringspartner

Med Human Power som interim rekrutteringspartner opnår du begge dele. Her får du muligheden for at have din egen headhunter i organisationen, der varetager hele processen omkring rekrutteringerne:
•Administration af ansøgning og hele processen omkring udvælgelse og screening af kandidater
•Personlig henvendelse til attraktive kandidater i og uden for eget netværk
•Interview og kvalificering af egnede kandidater
•Indhentning af referencer og gennemførelse af relevante tests
•Opbygning af kandidat-emne-database

En opsøgende rekrutteringsproces betaler sig

Gennem et samarbejde med Human Power og et øget fokus på tiltrækning af nye medarbejdere opnår du mange målbare fordele.

Erfaring hos mine kunder viser, at værdien er at:
•Sikre de nødvendige ressourcer for opnåelse af strategiske mål
•Tiltrække nye typer af kompetence- og medarbejderprofiler
•Frigive intern tid til at fokusere på virksomhedens kerneydelser

Helle Jensen, Headhunter og matchmaker

Interesseret i at høre mere om mulighederne?